Adi Minune a fost nas




Adi Minune a fost nas, iar printre invitatii de onoare s-au numarat cei mai vestiti lautari. Salam, Guta si Vijelie au facut la nunta de la Ciocanesti de Dambovita un show de milioane... de euro!

Cand s-a auzit ca Adi Minune si cei mai talentati artisti din lumea muzicii de petrecere se aduna la Ciocanesti de Dambovita, oamenii au lasat totul balta in ograda lor si s-au dus sa caste ochii la toalele stralucitoare ale invitatilor, la spectacolul lautarilor si la mesele incarcate numai cu bunataturi.

Peste 500 de invitati de seama, care mai de care mai eleganti, mai stralucitori si mai extravaganti au dantuit la nunta Adinei si a lui Robert. Socrul mic a vrut ca fata lui sa aiba o nunta cum nu s-a mai vazut vreodata, asa ca a organizat totul pana la cel mai mic detaliu.

Pentru marele ospat a fost angajata o armata de oameni. S-au incins pe gratare zeci de kilograme de peste, sute de fripturi si au fost infasurate mii de sarmale! Oaspetii de seama au fost tratati regeste! Cand distractia era mai in toi, ginerica s-a trezit fara mireasa. Rapitorii l-au supus la un adevarat test pentru a-si recupera proaspata sotie.

In tot Ciocanestiul de Dambovita vuia muzica de voie buna. Toata lumea stia ca Adi Minune ii naseste pe Adina si Robert, tinerii care traiesc de trei ani o poveste de iubire patimasa! Auzind ca e o asemenea petrecere in satul lor, curiosii s-au strans ciorchine la poarta miresei. Nasu' Adi Minune si nasa Cati au adus, la marea nunta, cei mai vestiti lautari. Guta, Salam, Vijelie si multi altii au facut un show de show!

0 comments:

Informatii despre cantaretii de manele precum si ultimile stiri , albume ale lor.