Bercea Mondialul, nas de minori





Petrecere mare la palatul regelui rromilor, Dan Stanescu: nepotul acestuia, Luis David, de 13 ani, s-a logodit cu Mirela, o fata cu un an mai in varsta decat el.

Curtea din Draganesti Olt s-a dovedit neincapatoare, duminica seara, pentru sutele de invitati care nu au vrut sa rateze logodna si s-au prezentat cu daruri care mai de care mai deosebite. Mirela a primit zeci de mahmudele, rochii de seara si bijuterii, printre care si inelul de logodna, care a costat 3.000 de euro, toate aduse din Anglia special pentru ea. Socrul mic a dat cinci sute de galbeni mari si o masina Mercedes S 200 pentru nunta copiilor, care va avea loc peste cativa ani.

Tot atunci fata va primi ca zestre si 50 de kilograme de aur. Unchiul Stanescu, regele, a oferit tinerilor 50 de mahmudele. Bercea Mondialul i-a dat Mirelei un lant de aur, iar lui Luis o masina. Nicolae Guta a intretinut atmosfera si a cantat pentru cinci mii de euro.

In plus, a primit dedicatii non-stop, pentru care a primit in plus cateva sute de milioane de lei vechi. Pentru petrecere au fost sacrificati o suta de porci, zeci de rate si gaste, gatite de nu mai putin de 50 de bucatari.

0 comments:

Informatii despre cantaretii de manele precum si ultimile stiri , albume ale lor.