Dya si-a intalnit norocul in persoana lui Costi Ionita





Dya este fara indoiala un nou "produs" semnat Costi Ionita, caci la numai 15 ani ai sai tanara se afla in plina afirmare. Canta inca de la cinci ani, cand si-a descoperit calitatile vocale cu ajutorul educatoarelor sale, dar spune ca si-a gasit norocul abia atunci cand l-a intalnit pe Costi Ionita.

"Personal consider ca daca muncesti foarte mult si ai un dram de noroc - pentru ca poti sa muncesti foarte mult si sa n-ai noroc, sa n-ai noroc de un manager bun, de o casa de productie - poti sa reusesti. Altfel nu realizezi nimic. Eu mi-am intalnit norocul cu Costi", i-a marturisit ea Oanei Mares-Viziru, miercuri seara, la "It`s show time".

Costi are mana buna si ochi ageri atunci cand citeste CV-uri, caci iata Dya nu a fost aleasa intamplator - a reprezentat Romania la Eurovision Junior, a castigat locul I la Mamaia Copiilor, dar si la multe alte festivaluri.

Cat despre viata ei privata, Dya spune ca nu se grabeste deloc sa ajunga pe prima pagina a ziarelor mondene. Are foarte multi prieteni, dar deocamdata nu are si un iubit. "Cred ca e important la varsta asta sa-ti traiesti copilaria. Pentru ca ai tot timpul din lume sa-ti intalnesti marea dragoste, sa fii dezamagita in dragoste. Toate la timpul lor", spune ea.

0 comments:

Informatii despre cantaretii de manele precum si ultimile stiri , albume ale lor.