Kristyana si Catalin Rotaru vacanta in Dubai




Au petrecut o saptamâna de vis, in cel mai modern oras pe care l-au vazut vreodata, beneficiarul miliardelor de dolari investite de seicii Emiratelor Arabe. Cei doi au fost cazati la un hotel de cinci stele, situat in centrul orasului Dubai, unde au fost tratati, de catre personalul de acolo, mai ceva ca acasa. Au fost impresionati de multitudinea serviciilor oferite de gazde. In putinul timp liber petrecut in hotel, Catalin se impartea intre sauna si masaj, iar Kristyana era atât de dornica de plaja si soare, incât o puteai gasi doar la piscina descoperita, aflata chiar deasupra hotelului.

Pe parcursul intregii saptamâni petrecute in acest paradis turistic, au avut un program plin, dar, in acelasi timp, foarte bine organizat. Deoarece au vrut sa descopere toate frumusetile locului, au apelat la o agentie, care le-a pus la dispozitie un ghid bastinas, cu care au ramas in relatii de prietenie. In prima zi, Kristyana si Catalin au optat pentru un tur al orasului: unul dintre cele mai mari muzee arabe, orasul nou si cel vechi. Au fost impresionati de diferenta dintre cele doua parti ale orasului, dar si de modalitatea de trecere dintr-o parte in alta, cu aqua-taxi (o imitatie a gondolelor vieneze). S-au oprit in cel mai mare bazar de aur din Dubai si in piata lor specifica, Fish Market, si au fost impresionati de arhitectura moscheelor.

Fiind pasionati de shopping, ultimele doua zile de vacanta nu le-au ajuns pentru a colinda mall-ul, considerat ca fiind unul dintre cele mai mari din lume. Cel mai mult au fost impresionati de o pârtie de ski, improvizata in interiorul mall-ului, pe o suprafata destul de mare. Au fost tentati sa coboare, dar erau prea subtire imbracati. Asa ca au ramas sa priveasca timp de 2-3 ore, atrasi fiind de zapada pe care o vedeau si, mai ales, exasperati de cele 46- 47 de grade care erau afara. In ultima zi, cei doi au optat pentru o minicroaziera de o seara de-a lungul Golfului Persic, pe un vapor de lux, unde au luat cina si au admirat peisajul mirific.

0 comments:

Informatii despre cantaretii de manele precum si ultimile stiri , albume ale lor.